Bloggmeny

Villa och Formakademin

lördag, 01 juli 2006 00:00, Politik

Jag gick på semester i Onsdags.....jag började min semester med att jobba...onsdag-fredag...ler Alltid likadant varje år att när alla förstår att jag skall ha semester så måste ,,,måste man ha ett möte innan..Såg att Folkpartiet presenterat sitt valprogram. Man ville satsa på sjönära boende...Välkommen Folkpartiet ler....Vad jag minns så var det 15 år sedan jag o sossarna presenterade idén om att bygga sjönära i Västra hamnen..Sen har politiken legat fast. Sossarna har styrt o Lidköpings utvecklas.... Men det har inte hänt nåt I västra hamnen på 15 år säger någon,,,bara en massa snack... Ja om det tar 15 år för Folkpartiet att förstå och komma med så är det inte lätt....som ett ex. Överhuvudaget är samhällsförändringar något som tar tid. Nu har det tagit tid beroende på att marken är privatägd men tiden jobbar för oss..Jag återkommer om vad som skall ske. Istället var jag nere och hade möte vid Formakademin i Tofta .Jag skriver om det också i nästa blog,,,,men vill visa på några fina bilder från Tofta och vad som finns att göra i ordning på andra sidan Villa badet nu när det gamla vattenverket blir tomt.Verksamheten flyttar till Rörstrand. Vattenverkets område är inte jättestort men visst är ett mycket attraktivt läge.Kom gärna med förslag vad vi kan göra där.Den sista bilden visar på hur igenväxt det är. Det ligger intill Villa badet och fotot på det nära liggande Vänerblick visar tycker jag på hur ett bostadsområde smälter in i naturen. idag fyller jag år. En fin dag att fylla år på.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Ja du Kjell, att det tar 15 år för fp i Lidköping att fatta är det inget som är synonymt med fp:s politik! Snarare ser man här oerhört vakna politiker som vill bära en liberal tanke. Tyvärr verkar dom tappa tanken allt emellanåt. Tanken är vid det här laget lite kantstött här och var. Men detta har du säkert redan iakttagit.

För övrigt önskar jag dig en trevlig semester! Efter valet kanske du får längre semester än 4 veckor, eller?

;)

Fd Fp - 02 juli 2006 00:00