Bloggmeny

Vilket spektakel till valrörelse

fredag, 25 augusti 2006 00:00, Politik

Nu är alla valstugor uppsatta på torget i Lidköping.Moderaterna har en ljusblå med texten Nya Moderaterna..Sånt kallar jag spektakel,och att lura väljarna.Vad jag vet är varken Carin Lexmon,Bertil Jonsson eller de andra i M nya.Det är samma gamla högerpolitik,,ge till de rika o ta från de fattiga som alltid gällt.Det är som de gamla kommunisterna gjorde när det blev folklig revolution i de forna rysstaterna.De bytte kavaj och kallade sej Socialdemokrater på 24 timmar.Inte ändrade de sej.bara bytte kostym.Nu är det M som beter sej som öststatskommunistena,,det är spektakel det.Kristdemokraterna som brukar vara hyggligt folk tappar alltid ansiktet när det är val.Lyssnade på deras osande salvor om hur illa det är ställt i Sverige. Det är som alla problem har uppstått för att vi har för lite girighet,mänskligt utnyttjande.egoism och kapitalism i Sverige.I själva verket vill de lösa problemet med mer kapitalism.Tala om att inte veta hur och varför saker är som de är.I det enda landet vad jag vet där kristdemokrater har verklig makt o styrt är i Tyskland.Åk till Bayern o kolla...Hur har de det me kvinnosyn,sexhandel.öldrickande,narkotika,utslagna.förnedring.Ja säger bara...hyckleri..med stort H. Det var en politisk salva,,det..ler... Nu kommer det lite foton. Börjar med en fin Lidköpingsbild för att lugna ner er. Sen en fin bild på En Harley.Thomas har tjötat i alla år att jag skall köpa,ser härligt ut men nej..Frasse vill arrangera en nationell HD träff nästa år i Lidköping.Hoppas han lyckas.Här kommer Inger igen,denna gång med maken Fredrik basist i Rhinestone band. En underbar bild ,begärd av mej i sin ironi. Det är V Gustaf ibakom och USA,s vice handelminister som jag umgicks med en del.En trevlig o inställsam prick.V Gustaf lärde jag dock aldrig att känna-ler. De som undrar var ironin ligger i bilden kan gissa här. Rätt svar belönas med 2 trisslotter...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Han är den svenska kung som suttit längst på tronen, hela fyrtiotre år. Har inte du suttit länge på Lidköpings tron? Bara en gissning :)

Malin - 29 augusti 2006 00:00