Bloggmeny

Veckan som gick

söndag, 01 april 2012 15:09, Politik

 

Börjar med en bild Ebbe Fjällström.Han spelade  Studenternas i Uppsala före A lags finalen.Stenhammarsskolan femteklassare vann finalen i ICA,s Miniallsvenska.Ebbe gjorde sju mål och spelade utan någon nervositet.Kul.

 

Mäktig syn och intryck från Villas läktardel Studenternas.

 

En mångårig tradition gick i graven när den sista SM finalen i bandy speladesUppsala.Bandyförbundet förväntar sig större intäkter med att flytta arrangemanget till den nya Nationalarenan i Solna.Målet är nu att Villa skall bli det första laget där nästa år.Troligtvis ihop med Sandviken igen.Man kan väl säga att Uppsala Kommun inte hängt med.Studenternas är en äldre anläggning som inte erbjuder vad som krävs idag och i framtiden.Nu skall den byggas om och kommunen hoppas att man kan tillbaka arrangemanget


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*