Bloggmeny

Våren borde vara här nu.. .

måndag, 15 mars 2010 03:14, Politik

För att vara något positivare emot NLT så har man ett skyltfönster jag brukar gå förbi.Enligt min uppfattning borde man lägga ut tidningen på nätupplagan som PDF fil.Läsvärt nämligen.Man har kommit till 1960 eftersom man visar tidningen femtio år bakåt. Denna vinter har varit allt går igen. Stora mängder snö o kyla.OS tävlingar.Jordbävning, 1960 var det i nordafrika.Bandyn snurrade på som vanligt med Villa och Wästerlund.Brottning. Vasaloppet är avklarat och Melodischlagern. På söndag är det bandyfinal.Nästa år hoppas jag att Villa är ett av finallagen.Med lite värvningar och träning inomhus på is borde man nå dit. Stod på körbrona kl två i lördagsnatt och pratade om detta med Villas Jonas Andersson.Man säljer mycket god korv på helgnätterna vid körbrona.Undrar hur många förutom de yngre som vet om det..ler.. Schlagerfestivalen hade rätt vinnare tyckte jag. På Mellobloggen hade jag tänkt skriva in Timotej,Jessica Andersson och Anna Bergendahl som mina favoriter.Jag har alltid lyssnat på all sorts musik även om schlager inte är favorit.Har dock svårt för låtar som upprepar samma ord 5 tielva ggr typ Manboy,manboy eller Keep on walking,keep on walking. Jessica Andersson från Trollhättan. Anna Bergendahl med bästa låten.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*