Bloggmeny

TV4..arbetsmarknadsnämnd,fullmäktige.

tisdag, 19 september 2006 00:00, Politik

Morronen började på TV4. Personalen blir inte långlivade där.Nya ansikten och ny journalistik.Fick en fråga om Sverigedemokraterna..såg att de hade klippt ihop en helt annan vinkling. De sa att jag angrep Carin efter studiosamtalet.Jag själv har jobbat med och i media i många år och avskyr dessa kollegor som inte är ärliga. De ställer en fråga till mej men redovisar en annan fråga till tittaren.Svaret blir ju fel då.Sällan jag råkar ut för det.Men TV 4 Skaraborg har hamnat i dyngan nu. Jag har inte alls svårt för Carin Lexmon (m) - Jag grattade henne direkt i morse.Givetvis kan man inte tro att sossarna kan regera i all framtid.Nu kommer verkligheten för alliansen - Upp till bevis. En annan bild från sminkningen...ler.. Åkte vidare till Vara o A-nämnden...Tänk vad det blir bra nu.Vi kan avskaffa arbetsmarknadsnämnden - Det räcker med ett SMS om att vi i inte har nån arbetslöshet längre.ler.. På kvällen trodde jag att jag skulle få möta lyckliga borgare vid kommunfullmäktigemötet..men ack vad de var besvikna o ledsna. En som steg i aktning var Sten E Lager från KD.Han kom fram o grattade..Holgerson från KD hälsade i vart fall...alla andra bara blängde surt...oki,jag har väl inte vart så snäll här men ändå---jag pratar politik,,inte person..Både Inger o Jan och flera andra är säkert jättebra personer men jag pratar politik..Att skilja på sak och person har alla jättesvårt för.Dock inte jag...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*


Hej Kjell och GRATTIS till väl utfört arbete!
Du tackar "oss" för stöd MEN "vi" skall idag
vara otroligt tacksamma för att Du fortsätter
i 4 år till .......

"Vi" tror på Dig och håller helt med Dig när Du
skriver att nu gäller "upp till bevis"!

Hälsningar
sign "ge aldrig upp"
Lena - 20 september 2006 00:00

Bäste Kjell!
Då jag inte hör till den utvalda skaran som sitter i fullmäktige vill jag på detta sätt framföra mina gratulationer till din framgång i valet. Klart att det hade varit roligt om vi inte hade tappat mandat utan i stället vunnit något, men så går det ibland.
Med vänlig hälsnng
Bengt

Bengt A. Klang - 19 september 2006 00:00