Bloggmeny

Tre veckor kvar.

söndag, 29 augusti 2010 22:39, Politik

Kan inte säga att det är en rolig valrörelse. Visserligen är emottagandet från Lidköpingsborna strålande. Jag ser att de skäller ut moderata representanter medan ingen skäller på mej. Jaa,det kom fram en bonde och skällde i lördags. Iiii kommer å förlora valet på gödselskatterna var budskapet. Jag tänkte säga att jag tror inte Stockholmarna bryr sig om gödsel.Det är nämligen där valet kommer att vinnas eller förloras på riksplanet. Anledningen till att det inte är kul är högerns fortsatta förtalskampanj emot mig. Givetvis är hela taktiken att få focus på bråk - i detta fallet från min sida (om jag reagerar)för att sänka förtroendet. Iövrigt fullföljer man linjen från de amerikanska konsulterna. Stjäl Socialdemokraternas ord och retorik. Nu senast fick jag Moderaternas valbroschyr: Vi utvecklar Lidköping. Vi hade tidigare: Utveckla Lidköping från (s) sida. Vore bättre de skrev avveckla Lidköping.För de skriver att man skall spara 100 miljoner. Hur detta skall gå till ? Inte ett ord om det. Man skall till och med ha fler sysselsatta genom privatisering. Givetvis blir det massuppsägningar av kommunalt anställda. Vi Socialdemokrater vill utveckla den kommunala verksamheten i egen regi. Det är under demokratisk kontroll och vinsterna går tillbaka till skattebetalarna. Inga aktieägare som tar hand om vinsterna på vård omsorg och skola. Verkligheten är vår bästa valarbetare. Framgångarna kommer slag i slag. Lidköping har fått sin första Yrkeshögskola. Det är Kulturturismutbildningen som ombildats och fått status Högskola.Grattis Margareta Årvik och Ulrika Ringh som jobbar där. En annan verklighet är det biogasfabrik som uppförs i Lidköping.165 miljoner investeras. Kan bli en stor framgång.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Mindre än två veckor kvar.

Om exakt 13 dygn kommer vi att i realtid kunna avnjuta hur Mona Sahlin deklarerar sin avgång efter SAP:s sämsta valresultat på 100 år!
s kommer fr o m 19 sept 2010 att för alltid vara ett parti bland alla andra. Ett parti som tillsätter en misslyckad partiledare, misslyckad valtaktik. Och framförallt; En förlegad ideologi.
Med lite tur kanske det blåser nya vindar även i Lidköping. Sveriges enda arbetareparti vara störst också i en gammal arbetarstad som Lidköping.

Ut med det gamla/den gamle. In med det nya!

Arbetande skattebetalare - 06 september 2010 00:00