Bloggmeny

Trav i dagarna tre samt The Ark.

måndag, 23 juli 2007 09:42, Politik

Som ordförande i Travsällskapet på Axevalla är jag involverad i trippeltravet fre-lör-söndag.Det har varit och är ett jättetrevligt arrangemang.Fredag-Lördag kom 23,000 personer och idag söndag över 9000.Ikväll är det The Ark på Läckö så jag har fullt upp.Nu är det inlagt lite nya funktioner på min sida.Jag kommer att uppdatera detta snarast.Som ni ser finns det nu möjlighet till gäster som vill skriva lite längre och kanske publicera foton.Det är ingen gästbok där ni kan skriva in direkt utan material får sändas in till mig.Adressen finns längst ner på sidan. Fler foton skall komma och Carina Ohlsson,riksdagsledamot från Lidköping får en egen avdelning. Så här såg det ut på Läckö. Andreas med band hade en mycket bättre sound än The Ark som stundtals lät tunnare. Med i bandet spelade Monica Starck,född i Götene, flyttade till Stockholm som 19 åring. Gjort egen karriär samtidigt som hon spelat med Di Leva och Lisa Miskovsky. Ikväll med Andreas Johnsson. The Ark har jag ingen bild på. De har många bra låtar men hela produktionen är väldigt svensk.Långt ifrån världseliten.Jag ångrar inte att jag åkte til Läckö,det var trevligt men ingeh WAOW feeling på vägen hem.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

The Ark ägde skiten ur Andreas Johnson, rätt och slätt "D

Amanda - 13 augusti 2007 00:00