Bloggmeny

Töreboda Fredag

söndag, 05 juli 2009 13:15, Politik

Det var en trevlig fredagskväll.Artisterna Melody Club och Ace of Base stod för huvudnumren. Ace of Base överraskade mej med en riktig härlig genomarbetad show i världsklass. Melody Club hade en stor och härligt engagerat grupp tjejer som deltog i varje sång och rörelse. 11.000 i Töreboda en fredagskväll. Som ni ser av bilderna gillar jag att fotografera artister. Melody Club kommer från Växjö men flyttade till Stockholm där de nu utgår från.Har haft en rad hits. Kristofer Östergren är sångare. Ace of Base hade en effektful entré. Bandet är Sveriges tredje största genom tiderna med 23 miljoner sålda albums. Jenny Berggren är numera ensam sångerska. De kommer som bekant från Göteborg. Jonas Berggren och Ulf Ekberg heter övriga.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*