Bloggmeny

Tid för vår och värme nu

söndag, 28 april 2013 19:25, Politik

Det är fortfarande svinkallt och man kan börja undra hur framtiden skall bli väderleksmässigt. Vi har gått igenom sex mycket kalla månader och jag har verkligen inte mått bra.Snart ser det ut här Läckö förhoppningvis och torsdag invigs Victoriahuset. Innehåller också ett tjugotal rum ovanpå restaurangen. Intresset har vart stort redan innan invigningen man har fått smygöppna...Lovar gott.

Har haft besök för några veckor sedan av Borgmästaren i Zambias huvudstad Lusaka.Daniel Chisenga .Efter det  åkte ca 30 elever och ledare från De La Gardie till Lusaka och Livingstone.Vi har haft ett utbyte denna nivå i fyra år.I November kommer eleverna från Zambia till Lidköping. Daniel blev mäkta imponerad och bjöd ner mig till Lusaka.Samtidigt pågår det samtal hur vi kan hjälpa till med att utveckla vuxenutbildningen i landet.Behoven är enorma. Men det är bara utbildning som kan lyfta många länder i Afrika..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*