Bloggmeny

Tack Dan,,vila i frid.

fredag, 18 januari 2008 01:04, Politik

Dan Lindahl, min blogs störste läsare,supporter och kritiker har avlidit. Dan kom alltid med konstruktiv kritik i mail till mej.Han ville oftast inte få dem publicerade. Han både risade o rosade. När han risade hade han alltid förslag och ville hjälpa. En man med stort hjärta har gått bort alltför tidigt. Jag har tänt ett ljus.Tack.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Kjell, Jag blir helt matt när jag läser att ni överväger att ta bort isytor. Det är ju bristen på isyta som är det största problemet. Byggs det en evenemangshall på bekostnad av att isytor försvinner, grusar ni framtiden för all isidrott. Föreningarna har ett helsike att få ihop träningstider på dom tre ytor som finns idag. Är det verkligen värt att offra flera hundra barn och ungdommars fritidsintressen för att få hit ett fåtal evenemang per år?.

Sture - 18 januari 2008 00:00