Bloggmeny

Svenska mässan.kongress

tisdag, 27 mars 2007 13:19, Politik

Jo de hade wireless här,,rätt fantastiskt att man kan sitta inne i kongresshallen o bara koppla in sej.Mona Sahlin gästtalade på vårt interna partimöte med alla kongressombud från S. I och med valresultatet tar de borgerliga över styret av Sveriges kommuner o landstings organisation. Mona forstätter att charma men kommer även med nya idéer och nytag i många frågor.Skall bli spännande. Läste på resan upp gratistidningen Metros undersökning att áv de besparingar(A kassa bl.a) som alliansen ägnar sig åt, har 90% av ca 24 miljarder gått tillbaka till de rika genom skattesänkningar.Det har jag sagt hela tiden att högerpolitik ÄR högerpolitik,sedan får de kampanja om vad de vill.Så är det bara,,sen kan det vara beskt att veta att man vunnit med falska papper,men det är snart val igen..så det är lugnt. Här fick jag in en kul bild från namibia. Fick just in valkommitens förslag till ordförande för Sveriges kommuner o landsting de kommande 4 åren. Det blir Anders Knape ,Moderat kommunalråd från Karlstad.Jag känner Anders och han är en trevlig prick. När Anders höll sitt installationstal höll han ett tal där han inbjöd alla att vara med.Anders framtoning har alltid varit hövlig o korrekt.Långt ifrån andra stöddiga "von oben" moderater.Vi får se vad som händer. Moderatpolitik är det,Anders är för övrigt bror till Ulrika.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*