Bloggmeny

Succe för årets festival..

söndag, 15 augusti 2010 21:04, Politik

Äntligen vill jag säga...Det har tagit många år men nu har vi kommit dit jag vill att vi skall vara med en festival i Lidköping. Kultur och Porslinsfestivalen har lockat minst 30000 besökare. Jag tog denna bild när Melissa Horn uppträde. Stadsträdgården var full nästan ända ut till Esplanaden. Imponerande. Melissa Horn drog jättepublik. Vid Rörstrand var det också mycket folk och försäljningen har varit strålande. Nina Bergqvist satte nytt världsrekord i omfång på en drejad tallrik. Lördagskvällen var närmast magisk i Stadsträdgården. Flera tusen människor såg Mama Mia på stor bioduk. Att höra så många sjunga med i Abbas låtar halv tolv på kvällen var härligt. Men det bästa av allt var den valstart vi (jag) hade vid Rörstrand. Vilket emottagande. Har aldrig vart med om en bättre start på en valrörelse.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Det har varit en jättebre kultursommar tänk om vi kunde ordna en trädgårdsfestival i vår fina stadstädgård med alla våra blomsteodlare vi har ju en guldgruva i Lidens och kommunens växter Gösta Nilsson har säkert ideer.
Mer kul i Lidköping ........... eller.

Torben Persson - 19 augusti 2010 00:00

Så underbart fantastiskt!!!!:D

Anna Kelemen Ejstes (Mp) - 16 augusti 2010 00:00