Bloggmeny

Stures nyivigning

fredag, 04 april 2008 00:22, Politik

Efter en massa politisk tugg här kan det vara skönt och visa lite trevliga bilder från nyinvigning av Stures krog.Typiskt Lidköping att när man väl satsar så satsar alla på samma gång.Stures är inarbetat och det kommer säkert att gå bra med läget,bra mat och trevligt värdskap.Här kommer bilder: Sture Ekelund bjöd på tårta...trevligt. Här har vi hela familjen Ekelund som satsar i nätverkets gamla lokaler. En av kockarna på Stures är Stefan Söderholm,duktig kock kan jag själv intyga.. Milan Reljanovic som nyligen sålt Harrys trivdes och önskade Sture lycka till..Hälsade också till KM o TG lycka till med Delicious.Här med Hannah Sofia Ryberg som är sambo med Daniel Isaksson på Corner,här med Milans frun Anette. mario melani dansar till Kindbergs,en syn många inte trodde man skulle få se...ler.. /> Gamle NLT medarbetaren Bengt Jacobsson överraskade mej med en fin konstutställning på Stures. Bengt målar i egen stil men med motiv som man lätt tar till sig..Gå till Stures...och se.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*