Bloggmeny

Stort förtroende och gensvar nu, och grattis Göran.

söndag, 16 december 2007 17:53, Politik

I fredags kväll träffade jag investerare i Lidköping. Senare hamnade vi på Harrys. Kan lugnt säga att det blir rätt hett att gå ut just nu. "Alla" skall prata och stötta och apropå hallen så har inget sagt emot min linje...Blir helt klart konfunderad när hockeyn Lidköping-Grästorp drar nästan 1000 personer samtidigt som Villa spelar och det är 1100 drygt på läktaren. Hallen skall ju vara ett publikprojekt också.Men att man inte kan matcha elitbandy mot div 2 hockey säger en hel del. SCB har kommit med sin stora opinionsmätning där man även redovisar resulat för valdistrikten. Vi tillhör Västra Götaland Östra. Sossarna har nu 49.3% bakom sig. En mycket kraftig uppgång på ett år, och som sagt det märks..Vänstern har också gått upp..nu 6 %.Miljöpartiet tappar dock ner till låga 2% men det finns felmarginal i dessa siffror. Totalt sett har vi en betryggande majoritet. KD visar på 2.7 %..inte mycket att hurra för. I går fortsatte det hårda livet..Vi spelade på Göran Larsson 40 års fest på Hagavallen. Göran leder Miljöpartiet i Lidköping.Festen blev just så trevlig som det kan bli när alla är på festhumör.. Uppdaterar även The Politicians sida med bilder. Vi gjorde en mycket bra spelning. Vår gitarrist Micke slutar nu. Vill tacka för härliga spel.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*