Bloggmeny

Stalkers och allmänt jobbiga...

tisdag, 27 januari 2009 23:41, Politik

Att vara kommunalråd och kändis har sina sidor. Eftersom jag dessutom haft förtroende under lång tid så "känner" fler och fler människor mej. Jag har väl ett fyrtiotal personer som hör av sej ständigt med både det ena och det andra.Ett antal är inte psykiskt friska och några är missbrukare. Jag har nog varit för snäll eftersom jag har omdömen att jag är den ende politikern i Skaraborg det går att tala med,ler... Vissa personer kan prata i timmar och givetvis finns inte den tiden.Vissa respekterar inte att man vill avsluta.Jag känner ett antal politiker som bett folk fara o flyga o kastat på luren.Vissa ringer när som helst och även hem.En del skriver ständigt. Värst är det när man har fått på sej stalkers. En stalker är en sådan som ex Agnetha Fältskog haft (har)-Då övergår det till trakasserier och förföljelse. Nu är jag en man så det kanske är lättare. Jag har dock haft några kvinnostalkers genom åren-det är otroligt jobbigt med alla telefonsamtal,mess och brev.De sprider också rykten..Jag har vaknat med 30-40 meddelanden på sms och eller telefonsvararen. Vissa håller långa monologer på svararen. Polisanmälan har varit nära.Många ggr är det dock en balansgång eftersom det kan bli ännu värre. Just nu är det en ny stalker på gång - Jag hoppas dock att det går att hantera med samtal. På tisdag lägger S-V-Mp ett politiskt direktiv om översyn av den politiska organisationen och genomgång av politiker rollen. Jag kan inte tänka mej att någon yngre med familj kan bli kommunalråd i Lidköping med nuvarande villkor. Inte ordförande i en större nämnd heller för den delen. Att kombinera yrkeskarriär-barn och familj och politik på toppnivå går inte. Det är tid att se över det hela.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hej kjell,
Får tacka för en roande bloggsida,läser ofta för ta del av dina synpunkter..Dock är jag väl inte någon sosse men skriver bra gör du iaf..
Och din rad ".Ett antal är inte psykiskt friska" tyckte jag va vääldigt komisk hahaha..Inte utan andledning...
Mvh

Fd arbetskamrat - 03 mars 2009 00:00