Bloggmeny

Spel i Falköping..

onsdag, 03 oktober 2007 02:37, The Politicans

Vi spelade på Hotell Falköping ikväll. Fast utan Mario,för första gången hade The Politicians en proffsmusiker med i bandet.Andreas Nycander. Spelar i bandet Nova. Vi har gjort flera bra spelningar på sistone.Med Andreas blev vi dock ett helt nytt band. Han gav alla självförtroende och helt plötsligt lät vi riktigt riktigt bra. Vi fick in ett sväng som vi sällan får fram. Vi stressar men nu försvann stressen..Kanon. Min text ovanför bilden har ingenting att göra med att Mario inte var med som kommentaren säger.. Får man in ett proffs i ett amatörband kan det bli så. Ungefär som att en dirigent kan åstadkomma underverk i en symphoni ork.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Ska det tolkas så att Mario stressar bandet och inte längre platsar? ;)

J - 03 oktober 2007 00:00