Bloggmeny

Sparkar igång igen

torsdag, 07 september 2017 09:45, Politik

Bara att konstatera att jag vart bort i drygt fyra år..Jag startar upp igen för att nu har jag tid. Nån återblick med foton kommer det bli men annars kör jag i nuet. Just nu är jag i Ukraina..Finns många platser att besöka.Staden Lviv i väster nära Polen finns på Unescos världsarvslista. Anlände nyss från Slovenien och Ljubljana så det blir bilder därifrån först. Ljubljana var en trevlig stad,trevligast var dock människorna där alla jag träffade pratade engelska.Även om jag slutat så har jag kvar en del uppdrag. Bl,a som ordförande i Exportstiftelsen. Vi har ett treårskontrakt med Slovenska staten och bedriver utbildning för små o medelstora företag där.Deltagarna får också besöka Lidköping och vi utbildar här ihop med besök på Läckö bl.a. Sedan fick jag en mängd nya vänner inom travet här..De körde derad derby i söndags och det var en upplevelse.Travsporten är liten och spel på hästar tillåts ej.Pengar kommer från sponsorer.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*