Bloggmeny

Sparbanken Arena -Mäktigt idag.

fredag, 07 maj 2010 00:45, Politik

Arenan har förändrats inomhus inför Sparbankens stora jubileumsshow.Precis det jag förutsatt mej men ändå inte kunnat visualisera sker just nu. Det är som att få en jättekick.Vilken byggnad,vilka möjligheter vilken fantastisk show det kommer att bli. Lidköping är inte längre Lidköping. Vad härligt det är att se hur bra det blivit.Jag pratade med ljudteknikern i denna proffsproduktion som rullats upp. Han sa att ni har lyckats fantastiskt bra. Jag har kört ljudet i alla svenska arenor.På Globen har det vart problem med ljudbilden innan det blev tillrättat.Jag sitter nu 85 m från scenen med mycket bra ljud,,Jag måste säga att det här är det bästa jag hört i Sverige.Sedan gav han mej några råd hur det kunde bli ännu bättre eftersom ljudet studsar tillbaka frampå scenen och de första raderna. Det går att lösa utan några stora kostnader vilket var glädjande. 2500 elever satt på stolar och lyssnade. Benny Haag uppträdde. Christer Fuglesang berättade och visade film från senaste rymdresan.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*