Bloggmeny

Solvalla...Filsbäckväg och är det lämpligt att vara omtyckt..ler..

måndag, 26 maj 2008 01:38, Politik

Har varit på Solvalla under helgen..Elitloppet med härliga tävlingar..Läste en insändare som ifrågasatte mina bilder här...Ifrågasättaren ville att jag skulle idka självkritik..ja,,möjligtvis för att leverantören av denna sida inte kan få fram bildtextsmöjlighet..Annars fattar jag ingenting..Vad är det för fel och visa bilder från Göran Larsson 40 års kalas...får en politiker inte fylla år och ha kalas?? Får en politiker inte spela i ett rockband och visa bilder från den publik man träffar..Löjligt...är min åsikt...Dessutom råkar vi vara populära..Det sticker väl i ögonen..jag tänker fortsätta att träffa människor..oavsett löjliga insändare....Sen skrev Jan Manitski att det inte blivit någon ny väg förbi Filsbäck för att Vägverket inte blivit uppvaktat..Ja,,om det hade varit så lätt,ler... Vi pratar med Vägverket ofta...Detta handlar inte om Vägverket utan om politik..Nuvarande och den förra regeringen. Lika usla på infrastruktur enligt min åsikt. Varje gång vi kom fram för att genomföra en ny vägsträckning kom det "paket" där man helt sonika tog pengarna som skulle gå till Filsbäck..Det har varit Göteborgspaket och nu senast Trollhättepaket..Så tyvärr,,det handlar inte om uppvaktning..Jag har träffat generaldirektören för Vägverket...dessutom...kan ju vara bra och veta. Elitloppsvinnaren Exploit Caf. Hot Tub-satte nytt världsrekord i travridning. Är världens bästa montéhäst.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

:D Kör på bara Kjell! Det är ju DIN blogg och det är inte meningen att den skall uppskattas av alla, men tydligen berör den många.

Johan H - 27 maj 2008 00:00

Sign "nyfiken medborgare" kanske stör sig för att det tar bort möjligheten att vara just nyfiken i.o.m. att bilderna publiceras. Men antagligen är det enbart avundssjuka som ligger bakom, vem vill inte vara populär. ;)

Oven - 26 maj 2008 00:00