Bloggmeny

Sockerbruket

torsdag, 30 augusti 2007 01:41, Politik

Utvecklingen på Sockerbruket är mycket bra.Som det ser ut nu kommer det mesta att vara uthyrt i slutet på året. Otroligt.men det är många intressenter.Studieförbunden är nu på gång. Flera föreningar.PRO har redan skrivit kontrakt. Kommunens äldreomsorg bistånds enheten skall ha 900 m2. Diskussion om bibliotekets flyttning har kommit igång. Ungdomsrådgivningen har flyttat in.20 stycken replokaler har byggts och allt är uthyrt. Café o reception planeras vid entrén. Som det ser ut nu får vi bygga ett Sockerbruk till..ler.. Fredrik Simonsson får symbolisera alla de rockband som intagit Sockerbruket.Gruppen Love Injections färdigställer nu sin replokal.En jättefin lokal ut mot stationen. Högst upp är nu Sockertoppen klar.Vidunderlig utsikt över stan.Här kommer KM o TG på Eddies att husera till jul. Sockertoppen igen.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Ser bra ut. :)

Louise - 30 augusti 2007 00:00