Bloggmeny

Skutan och Hilda 2 år.

onsdag, 21 november 2007 10:55, Politik

Sedan restaurangbåten Skutan sjönk p.g.a ett läckande vattenrör har den legat vid kaj i hamnen. Ägaren som är ifrån Karlstad vill bogsera den dit för att skrotas. Problemet är att Karlstad kommun säger nej.Frågan riskerar att hamna i långbänk eftersom den inte enligt ägaren kan skrotas på något annat ställe. Samtidigt kan vi inte ha Skutan liggande i hamnen i Lidköping på obestämd tid. Anledningen att Karlstad säger nej beror på att ägaren äger ett annat fartyg som gått till botten i Karlstads hamn. I en tingsrätts tvist om detta fartyg som sjunkit har kommunen förlorat men överklagat. Samtalsklimatet mellan dessa parter är således också i bott..ler... Jag jobbar nu på en lösning för att inte även vi skall få ett fartyg liggandes i Lidköping flytandes eller sjunkandes i många år framöver. Idag fyller mitt barnbarn Hilda 2 år. Tiden går fort som sagt..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hon är rysligt söt lilla Hilda.:)
Se till att du inte går in i Väggen, med jobbet menar jag.
Kusinen

Ann-Mari Ö - 24 november 2007 00:00

Trevig läsning när man ser att en politiker kan få med lite humor i sin blogg avseende "vraket" vid vår kaj.
Ge nu ditt barnbarn en riktigt trevlig födelsedag.

Tråkigt att din häst igår kom precis under strecket för "matlappp". Meeeeeen, du är väl liksom många andra härdat i sammanhanget. Bara att komma igen. Hoppas det gick bättre på det eventuella spelet.

Post scriptum. Kan faktiskt skönja många likheter utseendemässigt mellan ditt barnbarn och dig.

Dan Lindahl - 21 november 2007 00:00