Bloggmeny

Skutan igen,,,,,,,

onsdag, 09 januari 2008 10:06, Politik

Såg idag att Johan på "Meken" ville ha bort restaurangsbåten som ligger i Lidan. Jag tog tag i frågan i början av december men tyvärr hände det inget. Orsak är att båten ägs av en privatperson i Karlstad. Man kan inte bara ta nån annans egendom och flytta den. Man kan givetvis komma överens med ägaren om en flytt men då kom nästa problem. Vart skall den flyttas. Längre ned i vändjacket sa ägaren Vänerhamn nej till. Båten får dessutom bara flyttas med tillstånd av sjöfartsinspektionen. Då måste en dykare gå ned för att bottenundersöka fartyget med nya kostnader. Nu är man rädd att båten kommer att sjunka på nytt. Så detta är en "härlig soppa". Samtal med Karlstad kommun förs men de har inget intresse av att ta emot. Meningen är att båten skall huggas upp i Karlstad och skrotas. Förr eller senare måste givetvis frågan lösas. Sen har jag fått en del "skitmail". Någon ondgjorde sig att jag använder arbetstid till saker som inte har med kommunen att göra...Kan konstatera att det finns en betydande okunskap vad det innebär att vara kommunstyrelseordförande. Jag har ingen reglerad arbetstid. Jag har inget avtal, inga arbetsrättslagar. Jag är alltid i tjänst. Om jag sover är jag inte tillgänglig men går att väcka..ler... Jag står i ansvar inför folket.Vart fjärde år prövas jag. Det är ett sätt att leva och vara. Möten och samtal, skriv o tankearbete sker på dygnets alla timmar dock mest mellan 8 på morronen till tolv på kvällen.Det händer dock ofta att tankearbetet även sker under sömn...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Det finns inga högre tjänstemän i Karlstad kommun som har en intelligens nog att föra ett vettigt samtal.Kommunen i Karlstad är en riktig "ankdamm" där de mesta verkar lida av ett storstadskomplex.
Det är riktigt underhållande att hänga med på alla idiotiska förslag och beslut de tar:):-#
Det skojas om inavel i Värmland....

Elin - 06 september 2009 00:00

Robby: Får man inte lära sej att skriva om man tar en stabil utbildning?? I alla fall lära sej att punktuera som det är tänkt? Det här hittade jag på nätet. Tänkvärt!
"vidare tycker jag att det är snarare ett tecken på lättja att inte punktuera rätt, men ett tecken på bildningsbrist att särskriva"

Ulf - 12 januari 2008 00:00

:D sluta hacka nu o vara avis, ta en stabil utbildning så kommer du med tjäna cash !^o)
ULF

Robby - 11 januari 2008 00:00

Kommunen köper båten och hyr ut den till en resturangägare och vi får behålla en sjönära resturang med perfekt utsikt.
Renovering av skutan kan ju bli ett skolprojekt för ex DLG ,som säkert kan söka bidrag till det.
Du får ju kolla upp detta med utbildningschefen och ro detta i hamn för Lidköping vid Vänern.
Måste ju vara ett ypperligt tillfälle om priset är rätt .
Är ju även perfekt att ev flytta båten till de sjönära bostäder som kommer att byggas i framtiden.
Mvh // Henrik :D

Henrik - 11 januari 2008 00:00

Utan arbetstid verkar det intressant att kunna tjäna runt 45.000 i månaden?? Jag gör 40 timmar i veckan och tjänar 16.000.... hur blir man kommunstyrelseordförande? Det verkar ju helt ok att kunna åka på "studiebesök" utomlands och jobba på krogen fram till midnatt!!! Och inte behöver man kunna skriva heller.... Men jag antar att detta också kommer att kategoriseras som skitmail, dvs åsikt från väljare.

Ulf - 10 januari 2008 00:00

Jag antar och hoppas att privatpersonen som äger skutan debiteras en rejäl summa varje månad i hyra för sin fina centrala parkering i hamnen ?

I annat fall skulle jag kunna tänka mig att ha husvagnen stående på någon lika central plats i några månader. :)

Medborgare - 09 januari 2008 00:00