Bloggmeny

Skall du inte svara Bertil samt påhoppet från ägaren till Backgårdens Bygg

måndag, 31 december 2012 00:26, Politik

Jag får den frågeställningen just nu.....Svaret är att det kommer ett svar till Moderaterna som kom med ett fult angrepp självaste julafton i Lidköping.

Har ju alltid tyck att de är okunniga i Lidköping.Det har varit i många år.Skillnaden emot nu var att förre oppositionsledaren Carin Lexmon åtminstone hade ett hjärta.Dagens frustrerande moderater är hjärtlösa.Några rent hatiska.Sådan är trist. Det finns inte mycket kvar av dåtidens heder och moral.Det enda som finns kvar av någorlunda sammanhållande länk i Sverige är just julafton.Det är en tid för försoning,frid och kärlek enligt Kristi budskap.En tid att stanna upp några dagar och åtminstone försöka höja sig till högre värden.De flesta klarar det..Oppositionsledningen i Lidköping gör det inte. Man går till våldsam attack emot mej julafton och tror sig göra sig populär genom att gång gång upprepa att jag är en svag ledare.Den logiken har dock ett problem.Det ena problemet är att de har fel.Eftersom en betydande majoritet i Lidköping tycker annorlunda angriper de därmed de väljare som röstat mig. Resultatet blev att även de moderater som röstar mig har hört av sig.Jag har t.o.m fått nya sympatisörer och borde därmed vara glad.I sakfrågan om vissa problem med en enhet om fem personer Socialtjänsten är det kommundirektörern som är ansvarig. där skriver man (tydligen vet man inte om det i sin okunnighet) att det är Kenth som är en svag ledare. Vår kommundirektör som anses vara en av de bästa i Västra Götaland....Klart jag småler åt dumheterna från moderaterna.Jag småler också åt att Beril Jonsson är frimurare och svurit eden i Odd Fellow att kristen grund vara en god människa...Jag tvivlar och hade jag haft nåt att säga till om i denna orden hade vedebörande blivit utesluten.

Sedan vad jag tycker om Bo Johansson påhopp i media  om att det var jag som var orsaken till företagets konkurs...Skall bli kul och reda beloppet som Bosse Backgårn är skyldig....Jag tror det är något högre än de miljoner som man anser sig vilja ha med anledning av bygget Värmeverket. Nu skall Bosse starta om med ett nytt företag efter konkursen.Näringsförbud ligger väl närmare till hands när man inte har någon ordning alls.Att mig till fiende är inte smart däremot..ler.

 

Att göra barn glada julafton är inte lätt.Prylarna väller över många barn inkluderande mina barnbarn. Jag gjorde dock min guddotter Aleska mycket glad och stolt över sin cykel. Aleska finns i Lima,Peru och där är det en kamp för dräglig tillvaro för miljoner människor.Blogläsare med minne kanske kommer ihåg mina artiklar här från Peru.

 

 

 


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*