Bloggmeny

Sista valveckan och sällan har det känts så bra,,,,i Lidköping.

söndag, 12 september 2010 14:05, Politik

Blir emottagen på ett fantastiskt bra sätt i årets valrörelse.Någon enstaka knäppgök finns det givetvis men i stort sett är det mycket bra.Nyheten för detta val är antalet borgerliga som säger att de skall rösta på rödgrönt.Även ett antal f,d borgerliga politiker..Ja t.o.m f,d Kommunfullmäktigeledamöter säger att de fått nog av alliansgänget i Lidköping. Antalet företagare ökar också som säger att man skall röstsplittra.Jag ger dej + 5,det kan inte bli bättre sa en inflyttad från Vara. Det andra budskapet är att Vi röstar på dej Kjell.men skulle aldrig kunna rösta på Mona Sahlin. Har hört det femtielva ggr nu -har aldrig hört det tidigare om varken Palme eller Persson. Men tillbaka till Lidköping: Vi insåg att Lidköpingsborna satte ungdomsarbetslösheten främst i årets val. Det är en statlig uppgift men den Moderata alliansen struntar i VästSverige och Skaraborg-Lidköping. Det är deras egen kommun Stockholm som gäller. Men vi skall driva lokal jobbpolitik när staten sviker. Vi satte oss ner inom S och kom fram till att vi skall skapa 300 jobb för ungdomar inom besöksnäringen. Det är något vi bestämmer över själva i större utsträckning.Emottagandet har varit surt.från de övriga partierna.Det kunde vi också ha gjort säger en KD politiker.Visst,men man gjorde det inte. Vi bygger Lidköping-Vi tar ansvar-Vi står för att ständigt förbättra och utveckla. Vi sossar har en budkavle mellan kommunerna om att skapa sysselsättning för ungdomar. Var i Skara och överlämnade till Barbro Hassel. Valrörelsen på torget går mycket bra. Jag och Göran Larsson (MP) har de senaste 16 åren gått till stadens krogar under valrörelserna.Ja,,även däremellan,ler. Igår träffade vi Systrarna från Österlen som öppnat butik på Skaragatan med samma namn.I Westerståhls gamla brödbutik. Sedan kommer årets skräll här. Blir officiell bild för den manifestation vi skall ha på fredag.Kl 18.00 går vi till torget ifrån Folkets Hus. Nej till främlingsfientlighet och våld. Jaa till kärlek och fredlig samexistens. Ja till en S-V-MP regering. The Politicians rockar loss på torget.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Vilket fint kort!

Marie Dahlberg - 12 september 2010 00:00