Bloggmeny

Sigges loge i Gislaved

måndag, 12 maj 2008 00:46, Politik

Det har varit en aktiv pingsthelg. Jag följde med ett gäng med Milan och Richard på Harrys till deras nya ställe Sigges loge I Gislaved.Scotts från Lidköping stod för dansmusiken.Boppers uppträdde inför några hundra entusiaster men merparten av gästerna ägnade sig åt annat på Sigges loge som var ett trevligt ställe. Det är 30 år sedan Boppers slog igenom. Medlemmarna har skiftat genom åren och nu är det bara två kvar. Utan Peter Jezewski får man anpassa sig och det man gör är väl ok även om det inte är musik jag spelar hemma. Gene Vincents Bepopalola,,var en hit 1958. Det är 50 år sedan. En ungdom då är mellan 65 och 80 år idag. Jag såg ingen i publiken i denna ålder. Man får nog vara lite speciell om man som ungdom idag gillar Gene Vincent,,men det är denna typ av musik som Boppers spelar. Mats Lagerwall - Alltid varit bra sångare i Boppers. Henrik Strömberg är sångare i Scotts. Claes Linder på Keyboard.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*