Bloggmeny

Såtenäs..Quilt. brand och valet drar vidare. 2 September.

lördag, 02 september 2006 00:00, Politik

Helgen har jag ägnat åt 400 damer..ja uppåt 1000 besökare totalt som besöker arrangemanget i Lidköping under Quilthelgen. Det handlar om sömnad.Samtidigt har 4 textilkonstnärer utställning på Vänermuseet.Verkligen värd att besöka. Jag kom in i en helt ny värld -min tanke var när jag höll hälsningstalet att här har vi ett arrangemang som drar 1000 personer varav många utifrån till Lidköping (några män också..ler) utan en enda krona i kommunalt stöd.Tänk om det hade varit männens värld...då skulle vi genast fått betala...Men vi skall göra en ny strategi för besöksnäring så jag skall ta upp det där.Här kommer ett exempel på quilt..Konst säger jag För att ni skall se vem som har gjort den så kommer Ann-Christin Johansson från Lidköping här.Det är en hel historia bakom med motiv från dotterns kanotliv. Annars var jag på Såtenäs och tackade av Fredrik som nu slutar och börjar arbeta direkt under ÖB. Här kommer jag o Fredrik Hedén.Utmärkt chef på Såtenäs. Tar också med en fin bild från Såtenäs. Sen vill jag tacka Räddningstjänsten/brandmännen för ett bra jobb.De var mycket nära en storbrand i Lidköpings innerstad idag.12 man bekämpade en härd som vid en annan tidpunkt eller sämre väder hade kunnat bli en ny "Sveabrand" som tog hela närliggande kvarteret på 70 talet.Talade med Anders fastighetsägare och det var bara några minuter som skiljde innan det tagit ordentlig fart. Valrörelsen rullar på.Pensionärerna är arga varje lördag på torget för att kommunen inte fixar en boule hall.nya krav ....vi får se vad vi kan göra.ingen stängd dörr där heller....För övrigt är det hårt liv...SSU hade nattöppet lördag natt och jag var där till 3.00..kul att prata med ungdomar,sent är det men jag är ju van med The Politicians att det blir sent. Nu kan ni dessutom lyssna på oss här. Tryck På The Politicians


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hej!

Vi är många quiltare som är besvikna på att det kanske inte blir nån träffpunkt Quiltköping nästa år.
Vi ser fram emot denna resa varje år, tänk att få bo på hotell en hel helg, äta ute och bara njuta av livet! Dessutom få gå på kurs, få inspiration och ideér.

Snälla, hjälp Helen o Gunilla att ordna fram en lokal!!!!!
Tack!

Madeleine Stavgren - 26 september 2006 00:00

Hej!
Jag tycker att Lidköpings Kommun ska göra allt för att hjälpa Helen och Gunilla med Quiltköping. Kanske vore det dags att de blev Årets Företagare?
Det här är bästa helgen på året tycker jag.
Det är väl inte så dumt för Lidköping heller, när det kommer 100-tals besökare på sitt allra bästa humör? Vi bokar alla hotellrum, äter på stans resturanger, shoppar på stan. Utmattade faller vi i sömn vi tolvsnåret, utan varken fylla, misshandel eller skadegörelse.
Inte nog med detta, vi besöker Lidköping flera extra gånger under året, bara för att handla symaskiner och tyg......
Jag räknar med er hjälp!
Hälsningar Maria

Maria Söderquist - 25 september 2006 00:00