Bloggmeny

San Diego - E-days

måndag, 07 april 2008 14:50, Politik

Äntligen har jag blivit uppkopplad från San Diego. Anlände söndag morgon svensk tid, då hade det gått 24 tim sen jag lämnade Lidköping.Söndagen gick åt att sova en stund plus att jag hade några timmar på e.m där vi tog en bussrundtur.Anledningen är att de svensk-amerikanska handelsdagarna arrangeras här.Igår kväll började arrangemanget med en VIP reception för min del. Mötet var väldigt seriöst, ca 220 personer var samlade och vi inledde med att sjunga nationalsångerna från Sverige,USA och Canada.Man tycker om awards i USA.Så en lång rad personer blev hyllade för sina insatser att främja de svensk-amerikanska intressena. Som jag skrivit tidigare bor det fler svenskar i USA än i Sverige numera.Ca 13 miljoner har svenskt ursprung. I Californien finns därför en mängd svenskar boende och verkandes. Många är framgångsrika.Eller som en dam sa ;working hard always gives you somethings back,most times nice things,,,Efter E days här kommer jag att åka till Rockford,vår samarbetspartner avseende näringspolitik så nu får ni följa även denna resa. Med på resan är de två lidköpingsungdomar som skall arbeta i Rockford som trainees.Linnea Bengtsson och Einar Emilsson.Mikael Sundving ansvarig för Rockford arbetet är också med.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*