Bloggmeny

Sammanfattning Kongress

tisdag, 09 april 2013 22:53, Politik

Några dagar efter kongressens slut kan jag säga att vi har fått en ordförande som partiet behöver i denna tid ungefär som Göran Persson behövdes i sin tid.Stefan Löfven får väl kallas för en dark horse när han dök upp men som fackföreningsman med stort förtroende i Svensk Näringsliv  finns det ingen som ger sig honom.Socialdemokratin har alltid varit ett parti med många åsikter från höger till vänster ( denna frihet att tycka gjorde att jag valde detta parti) .Att leda ett sådant parti kräver en ledare och nu har vi fått det. Stefan växer i sin roll som politiker.

Politiken då...Som helhet fräscht och bra ,några kompromisser men det gör inte mycket eftersom partiet inte längre är något femtio procents parti..inte ens fyrtio.Därför blir ett ev segerval nästa år en förhandlingarnas val. Oavsett vem som vinner  blir det flera partier som skall komma överens i likhet med tidigare.Det har blåst starka högervindar länge nu.I takt med invandringen  tar de främlingsfientliga nya väljargrupper som enbart protesterar emot invandringen och har inte politisk kunskap att bedöma vad som är vänster eller höger i övrig politik. Det finns ingen som slår Stefan i jobbfrågor eller om näringslivet. När han öppnar munnen  framstår Reinfeldt som en skolelev.

Carina Ohlsson från Lidköping var en av som fick nytt förtroende i valberedningen.Urban Ahlin från Mariestad blev den förste skaraborgaren någonsin att ta plats i partiets verkställande utskott....Det mäktiga som media skriver.....ler.. han i mitten var glad och vara med bild.

 

 


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*