Bloggmeny

Saleby.Vinninga och Halmstad

torsdag, 06 juli 2006 00:00, Politik

Saleby.Vinninga och Halmstad

Idag åker jag till Halmstad en sväng för att se på Sprintermästaren samt att min egen häst Rysningen startar på lördag.Annars var jag i Saleby igår och höll ett litet föredrag i Församlingshemmets trädgård. Det är som sagt församlingen som har onsdagsträffar där man bjuder in sina medlemmar att lyssna på nån som är inbjuden.Jag själv har mina rötter i Saleby och Trässberg och min farmors föräldrar vilar på Saleby kyrkogård och min farfarsfar i Trässberg. Det hela blev ett trevligt lite möte där jag fick lyssna på historier om min farfarsfar. Här kommer lite bilder från Saleby.Det är Ulla Ullberg som ger mig en tackblomma. Annars har jag funderat på hur man skall komma ut med denna sida.Media skriver inget om blog/hemsida.Det är liksom ingen idé att ha en sida om ingen/få vet om den. Finns det någon som har nåt tips. Politiken går in i semester stiljte även om Almedalen försökt hålla liv i den s.k valrörelsen. Centerpartiet i Lidköping försöker att göra politik av att kommunen inte tar fram mark snabbt för byggnation i Vinninga.Det är Vinninga PRO som agerat länge och vi har varit positiva i kommunledningen och gjorts så gott vi kan enligt lagar o regler.Det är intressanta i sammanhanget är den Centerpartistiske politiker i Vinninga som förhindrat byggnation genom att inte sälja en markbit närmast nuvarande ålderdomshem.Genom att begära ett pris som ligger skyhögt över vad som normalt betalas var kommunen tvungen att säga nej. Detta faktum och allt förhandlande har försenat bygget. Att just C då har mage att angripa Socialdemokraterna när det egentligen är en av de egna som är orsak tilll förseningen visar vilken nivå man ligger på moraliskt o etiskt.Nu blir det inget nytt skrivet före lördag.hej..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*