Bloggmeny

Rysningen på Årjäng

måndag, 09 juli 2007 11:27, My horses

Eftersom min häst Rysningen är en bra häst lämnade jag in hästen i proffsträning förra året i november. Jag hade besökt Håkan Persson på hans träningsanläggning i Myran och tyckte det såg bra ut. Håkan fick ta hand om Rysningen. Tyvärr fick hästarna hästinfluensa A2 på gården och även Rysningen blev sjuk. Han har sedan dess dragits med infektion och ej presterat på topp. Vi åkte till Årjäng igår och det var med spänning jag nu ville se om hästen var frisk. Rysningen blev trea och jag tycker det var ett stort steg framåt. Här kommer lite bilder. En trevlig bild med båda bröderna Persson Håkan O Fredrik på upploppet. Tyvärr blev man slagen av utvändige hästen Dina Speed.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*