Bloggmeny

Rockford

torsdag, 19 april 2007 22:19, Politik

Jag har så mycket att skriva att jag får återkomma,nu har delegationen åkt upp till Rockford ca 2 timmar norr om Chicago.Igår kväll var vi inbjudna till en s,k reception på Rockfords art museum.Här i Rockford finns en stor delegation från Västernorrland-Östersund samt Borgholms kommun och en massa från Växjö o sydsverige eftersom de skall arrangera E-days nu i augusti.På muséet visar Bertil Vallien o Ulrika Hydman-Vallien en fantastisk utställning.Jag fick hålla tal vilket var lite pirrigt. Här är Rockfords borgmästare Lawrence Morrissey Tommy Larsson (kd) Leif Eriksson,näringslivschef,Gunnar Nilsson ATC fordonskluster)och Gunilla Girardo VD SACC USA New York. På en reception i amerka är det väldigt lätt att prata,folk kommer och går.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*