Bloggmeny

Rekord i dumheter,,

fredag, 10 september 2010 10:56, Politik

Denna valrörelsen sätter svenskt rekord i dumheter. Det enda arbetarpartiet slår allt på riksnivå. En arbetareledare som aldrig har jobbat, företrädare för landets ekonomiska elit, överklass, adel och andra fisförnäma annonserar sig som arbetarparti. Hade det funnits en myndighet eller domare skulle de vart anmälda för både falskt varumärke som varumärkesintrång. Jag har dessutom 40 års erfarenhet av eget politiskt arbete. Innebär att jag har bra koll bakåt också. Jag har personligen träffat och intervjuat blivit lärd av män aktiva mellan 1920 till 1968. Aldrig någonsin har det uppkommit en sådan dumhet som denna affish. Om det är en provokation så har det inte gett nån effekt. Dumheter skall förbigås med tystnad. Det slår alltid tillbaka emot den som begår dumheten. Men en kommentar här är på sin plats. Centerpartiet borde hellre förklara hur och vart de skall spara alla sina miljoner för att få en budget i balans enligt svensk LAG. Därefter skall de tillammans med alliansen förklara vart alla de miljoner skall komma ifrån som man vill använda till diverse borgerlig politik. Totalt om man räknar ihop brister i nuvarande budgetförslag + kostnadskrävande löften så är det 50-60 miljoner som skall in. Dessutom skall centern återbetala till en kostnad av 40 miljoner. 100 miljoner är en seriös summa som Centerpartiet skall få fram. Pajaseri var det nån som kommenterade det hela på torget i Lidköping. En annan ny företeelse är de som bedriver personvalskampanj. Stadens gator dränks av material de prackar på andra. Jag har skrivit det tidigare att man skall gå varsamt fram gentemot väljarna. Men icke då. Nybörjarna tror att det är tvål som skall krängas. I stadens fontän ser det ut så här.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Varför inte ställa en rak fråga till Folkesson om de avser att sänka skatten med 60 öre om de vinner majoriteten och om de har de andra Allianspartierna med sig?
Borgarstryre = stagnation. Har alltid varit och kommer alltid att vara. Se bara på Idrottens hus. Där sparade de in så att det inte ens blev en godkänd spelyta. Tur att inte de fickk bygga Evanemangshallen.
:$

Oven - 12 september 2010 00:00

Jag håller helt med Dig Kjell. Jag har följt politik i närmare 50 år och aldrig varit med om något likande.
Bottenmärket hittils, tycker jag, är Moderaternas helsidesannonser där De framhåller sig själva som arbetarparti och betonar rättvisa som sin främsta egenskap.
Beträffande Kjellskatten verkar Centern ha en konstig syn på demokrati. I vårt parti, Socialdemokraterna, tas beslut i Arbetarkommun i god demokratisk ordning. Sedan har våra företrädare i uppgift att "slåss" för detta i kommunstyrelsen. Det verkar som Centern tar sina beslut "uppifrån".

Kent Almertz - 11 september 2010 00:00

Håller med. Skyltar o liknande om Kjellskatten skapar ingen trovärdighet snarare tvärtom. Nivån blir så låg. Sedan förstår jag inte vad dom menar med att "lägga pengarna på hög"?

CF - 10 september 2010 00:00

Ja och på parkeringen härom helgen låg det en massa söndertrampade rosor,,,,,

Rosa - 10 september 2010 00:00