Bloggmeny

Regeringspolitik..o Jula hotell

fredag, 14 september 2007 00:46, Politik

Idag har alliansen haft s,k propagandamöten lokalt och för media för att berätta hur förträffliga de är..det var ju inte så många veckor sen Maud Olofsson uppmanade centerns ombud på deras stämma att "hata" allt som sossarna stod för, och att bekämpa detsamma. De ansvänder sig dock av samma media politik med sina propagandamöten,,något som jag aldrig gillat. De hade fixat jobben sa de,, Som alla kommer ihåg så sa sossarna för ett år sedan att jobben skulle komma, högkonjukturen är nu inne på sin topp, tillsammans med 40 talisternas pensionering så har vi en lägre arbetslöshet.Den hade kommit oavsett vem som styrt. Sanningen är ju att alliansen inte är populär,så är det bara.. Idag övernattar jag på Jula hotel i Skara. Kan vara trevligt några gånger i livet, mindes att det var 37 år sedan sist jag övernattade på föregångaren till Jula hotellet.Då Motell. Är på bostadskonferens i Skara.Var på studiebesök i Skövde och tittade på Calles bygg,s hyreshus och HSB,s bostadsrätter som uppförts just nu snett emot Arenan i centrala Skövde. Man träffar alltid nya trevliga kvinnor.Här är AnnSofie Kindbom. Snyggt fullblod som jag fångade på Jägersro.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*