Bloggmeny

Pust,,varmt o gott.men är det ofarligt??

måndag, 11 juni 2007 16:01, Politik

Idag kl 14 denna måndag är det varmast i Sverige här i Lidköping och som ni ser av prognosen skiner solen även på onsdag,Denna studentdag i Lidköping. Vädret förvånar hela tiden,vad jag minns har det aldrig varit så varmt så tidigt på året i Lidköping. Det har också gått ut varning för höga UV stålnings halter,men vem bryr sej..Alla talar om hur bruna de blivit.Sen sitter jag här som folkhälso ansvarig och åser vad som händer.Även EU,s alkoholpolitik där nu ytterligare stora mängder sprit lätt kan föras in.Hudcancer,alkoholism,narkotika,överviktiga av för mycket socker,diabetesbomben,m,m m,m. Pust,,vad du var rolig nu !!..tänker säkert någon. Nu skall jag ut i solen igen,,,hurra för sommaren.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*