Bloggmeny

Petra Revenue

söndag, 13 juli 2008 18:26, Politik

Pratade tidigare idag med SSU,s ordförande i Lidköping. Kom att tänka på en annan f,d SSU ordförande i Lidköping på åttiotalet: Petra Revenue. Petra bor i Göteborg sedan ca 20 år och har blivit känd för sitt skrivande. Teater Trixter har varit och är en grund. Petra har gått vidare som manusförfattare både i SVT som några Wallanderfilmer. Just nu håller hon på med ett s,k rookieprojekt där hon regisserar filmatiseringen av hennes bok Karaokekungen . Petra bloggar på My Space så den som vill följa Petras vardag kan enkelt bli medlem på Space och sedan bli prenumerant på blogen. Den som gillar film,teater värld kryddat med sex kommer att gilla blogen. Jag själv skulle aldrig kunna skriva något liknande-då hade jag fått avgå..ler.. http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=210335082&blogID=413909498&Mytoken=2444F94F-E886-4C39-B96786D85462EFB747689309 Lägger ut en länk för den som vill kopiera och klistra in. Ja.. Petra gör en hel del betraktelser ur livet och samtiden som fansen gillar.Helt klart. Hon återkommer ofta till ungdomstiden. Den tiden då jag lärde känna henne, det dyker upp för mig kända episoder hela tiden...Undrar just när jag kommer med,ler.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*