Bloggmeny

Opposition?

torsdag, 26 oktober 2006 01:02, Politik

De borgerliga i Lidköping har börjat att opponera sig säger de i NLT.Det kan man ju göra,jag tycker dock det är viktigt att veta vad man opponerar sej emot.Den politik de själva säger sig stå för har de till 80 % hämtat från Socialdemokraterna i Lidköping.Så mycket eget tankegods har de inte kommit med under åren.Det är väl bara att rösta med-eller tänker de rösta emot sin egen politik....ler... Nu är vi ute på företags besök igen från kommunledningens sida - Vi har besökt alla stora företag i Lidköping så nu besöker jag flera mindre företag.Igår besökte jag SOLID reklam som ägs av Micke Westerlund och Marie Stridh.Bra på profil reklam och att sälja produkter som sänder iväg reklam eller profilering av ett företagsnamn eller logga.Presenter o giveaways.Jo det är Micke-vår eminent gitarrist i Politicians. Nu har vi internationella gäster igen I Lidköping. Det är lärare från Bulgarien,Ungern,och Grekland som är här genom ett s,k Comenus program som EU har. 2 lärare från Rudenshöldskolan tog initiativ och elever på Rudenschöld är involverade.Jag stödjer verkligen internationela kontakter och på skolnivå ger det praktiska kunskaper inom alla områden.Eleverna skall besöka skolorna i rep länder o elever skall komma til LIdköping. Här ser ni den Bulgariska delegationen. FÖrsta gången vi har bulgarer i Lidköping: På hemväg från ett trevligt kvällsmöte med delegationen hamnade jag i Lidköpings historia kl 24.00 Fullt pådrag mitt i natten vid Garströms hörna där Lidköpings Va enhet byter ut dagvatten och vattenledningar.Orsaken till denna nattverksamhet var att man stötte på vattenledningar från 1904 och en murad brunn också från 1904 tidigare under dagen. Allt måste vara klart innan bagerierna och övriga butiker går igång i nya staden. Johan Blomqvist nere och sågar av 1904 års gjutjärnsrör. Den murade brunnen från 1904 användes först som en uppsamlingsbrunn för all orenat vatten som sen rann ut i Lidan.Senare kopplades den ihop med dagvatten systemet.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*