Bloggmeny

Olyckan strax intill mitt hem,sjukskrivna och en gås.

söndag, 06 maj 2007 21:01, Politik

I lördags hände det en olycka strax intill mitt hem. En bil for upp på gångbanan och mejade ner fotgängare. Det som åtminstone jag väntat på hände, det fanns inte någon ambulans.Sedan regionen tagit över ambulansen från kommunen sker det märkliga turer. Bl.a får inte den kommunala räddningstjänstpersonalen som är utbildade sjukvårdare(dock ej sköterskor) befatta sig med olyckor.Trots att det fanns en ambulans på brandstationen får den ej användas.Istället fick man baxa in en svårt skadad kvinna med brutet lårben och öppet kraftig blödande sår i en polisbil??? vilken fick köra med öppen dörr till sjukhuset.Samtidigt åker fullt utrustade akutambulanser med utbildade sköterskor runt som transportfordon med sjuka patienter till olika sjukhus. Som politiker skäms jag över denna idioti.Hårda ord,men sant.ler.. Fler stollar sitter det i vår fina alliansregering. De har bestämt att var tredje långtidssjukskriven skulle bli frisk.Nu säger kassan att det bara blir var åttonde.Hur dum får man vara..Tror dessa politiker att läkare sjukskriver folk för att det är kul,eller att det var sossepolitiker som beslutat att sjukskriva folk. De kanske trodde att det var partistyrelsen på Sveavägen som satt och sjukskrev och att folk med en ny regering skulle springa ut och skrika,hurra,,,,,jag är frisk. Idag tänkte jag att det kunde ju inte bara vara i Afrika jag var mästerfotograf,jag begav mig ner till hamnen i Lidköping. och se...bra blev det igen.. Jag fick syn på ett par grågäss.Grågåsen har mest funnit i Södra o Östra Sverige men har brett ut sig på samma sätt som Kanadagåsen.Nu i Lidköping. Se vilka linjer..naturen är fantastisk att skapa den perfekta formen för flygning,dessutom som mat transportör till sina barn. Vackra färger nu på våren.Här ekeblad.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*