Bloggmeny

Natt tag till Simpferopol

onsdag, 08 juli 2009 20:55, Politik

Jag har aldrig varit i Ryssland.Nu ar inte Ukraina Ryssland men helt klart ar det en fore detta CCCP stat. Man ligger klart efter allt annat jag sett Ostaterna. Allt kring handel har delvis moderniserats med varhuhus men mycket ser totalt forfallet ut. Landet ar fattigt.I natt skall jag aka till Krym halvon.Den befolkas av rysktalande Krim Tatarer bl.a. Meningen ar att jag skall stanna dar i 2 dagar sen far jag se om det blir dagsturer till Yalta eller om jag bor dar.Livet just nu ar en atergang till 20 arslivet sa det er ratt spannande... Mycket ar oplanerat och man far ta det som det kommer. Jag har redan en rad episoder men tar det senare. Bilder skall jag forsoka fa fram imorron Torsdag.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*