Bloggmeny

Mycket nu

torsdag, 29 april 2010 22:00, Politik

Jag har så mycket att skriva att det inte blir skrivit något alls...Ser att Kristdemokraternas Tommy Larsson har startat en blog.Här var det ingen ödmjukhet precis. Hela den stora rubriken består av texten Lidköpings nya kommunalråd. Fånigt med tanke på att det partiet har fullt upp att klara sig kvar i riksdagen. Men de kan ju få tro fram till valet.En allians med fyra olika kommunalrådskandidater emot mig.Eller är de fem..hörde att M har två efter interna strider. En eller två är Bertil o Annika. Bertil är gammal och Annika är ny.De ville få en debatt eller lägga fram sina synpunkter om Hovby flyget. Skrivelsen var pinsamt okunnig.Vi har inte haft något reguljärt passagerflyg på Hovby på ca 20 år.Verkade som man inte visste om det..ler... Flygplatsen har varit en service och underhållsplats med ett 80 tal anställda.Skatteintäkterna med alla andra som fått arbete genom verksamheten har med råge betalat flygplatsens kostnader.Nu blir det en kraftig förändring eftersom Luftfartsverket i stort sett stänger kommunala flygplatser för passagerartrafik. Det är inget som Moderaterna behöver föreslå. Strategin nu är att i likhet med tidigare få uthyrt lokalerna samt ha en flygplats för befintlig verksamhet.Efter 2012 kommer ytterligare hårdare krav från Luftfartsverket så då får i se hur marknaden agerar.Långsiktigt tror jag mycket på flyg.Får man bara fram en motor som inte går på fossilt bränsle. Läser att lokala företagare gläds åt att få tagit över Apoteket i Götene.Det ar en bra affär. Man är förvånade att verksamheten var välskött med god ordning och reda.Jaa så är det när alliansen säljer ut vår gemensamma egendom till vrakpriser. Det är fult att äga något tillsammans för medborgarnas bästa.Sverige våren 2010. En sida av Tony Abrahamssons konstverk vid arenan.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Funderade tidigare att utmana dig på ett vad, vem vinner valet. Jag tänkte satsa på alliansen. Men med så många kandidater den enade alliansen visar upp känns det lite som jag skulle förlora! Säger inte grattis ännu! Allt kan hända, men att slå vad känns inte helt säkert! Men att få ett smörgåsbord med kandidater är ju i o f sig valfrihet! ;)

Jörgen Larsson Oberoende liberal - 01 maj 2010 00:00

Bra inlägg på bloggen kjell ang utförsälningen av apoteken.

per-erik karlqvist - 01 maj 2010 00:00