Bloggmeny

Mycket möten,,,invånarträff igen.

onsdag, 12 mars 2008 22:18, Politik

Dagarna är fulla av möten och beslut just nu. Vi tog inriktning för ekonomin de närmaste åren, det ser som vanligt sämre ut i teorin.Debatten vid budget arbetet är den samma år för år. Alliansen anklagar oss för lättsinne och alla är dysterkvistar. Jag har sagt 100 ggr att i Lidköping lever vi med två ekonomier beroende på vårt stora kapital. Det gäller att förhålla sig till detta,men debatten blir ändå likadan varje år.2006 hade vi en jättehård debatt om den "dåliga" ekonomin och mitt lättsinne. Svaret blev ett jätteöverskott på flera hundra miljoner....ler.. Nu går vi emot en lågkonjunktur och då gäller det att förhålla sig till det. Ikväll hade vi en ny invånarträff. Träffarna har blivit succé. Återigen 300 deltagare och ett femtiotal politiker/tjänstemän. Brottsförebyggande rådet hade en monter. Jag är ordförande.Lisa Andersson är nyanställd brottsförebyggare och Johan Backstad representerar polisen. Gästerna bjöds på lite mat... Ibland blir bilder roliga,,,jag ville ha ett foto på mig och Hot Tub,såg inte att den andra hästen Ebel kommit så nära,,och säger till skillnad från "Tuben" att hörru,,jag vill också var med på bild...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*