Bloggmeny

Mycket bandy nu.

torsdag, 24 februari 2011 23:25, Politik

Skall inte göra om min sida till bandybloggaren men några bilder kommer det från Villas match emot Broberg. Villa är ett helt annat lag hemma inomhus i hallen. Motståndarna har större respekt också.De vet att Villa är svåra att slå och ikväll var det bra publikstöd. Bandy är en snabb sport och bollen skjuts i över 100 km ibland. Att vara fotograf är en utmaning och riktigt kul. Här har Daniel Andersson slitit sig loss och sätter snyggt 4-1 Straff David Karlsson gör 5-2. Bollen som säkert går i 100 km har jag fångat precis över hjälmen på gul 61. Målvakten har inte en chans på en sån rekyl som gick in ovanför handskarna på nästa bild. Skall bli kul när jag i framtiden kan visa bilderna så att ni kan klicka upp dem till stort format.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Jag skulle nog vilja ha en hel uppse4ttning av Wiskadals ff6r de ger en ftssataink tidsresa och kan fungera lite som uppslagsverk.Men jag har bara en :(

Felipe - 17 maj 2012 14:26

Suveräna bandybilder Du tar Kjell. Du vet vad Du skall syssla med när Du lämnar politiken.

Kent Almertz - 26 februari 2011 00:00