Bloggmeny

Mycker att göra..GöLISKA IT.

onsdag, 21 mars 2007 23:31, Politik

Denna och kommande veckor brukar vara de tuffaste på hela året.Vi går in i budgetarbete för 2008 och kampen om pengarna kommer att bli hård.Det tar mycket energi tyvärr.Denna vecka har jag haft Kommunstyrelse.Kommunfullmäktige,vart i Skövde om Infrastruktur,träffat Vägverket o banverket.haft stämma med Nyföretagarcentrum+ en rad småmöten med personer o intresseorganisationer.Jag har blivit ordförande för Götene-Lidköping och Skaras IT enhet.Göliska IT.Uppdraget är på 2 år och växlar mellan kommunerna. Vi har slagit samman IT verksamheten och personalen 38 stycken har kontoret i Rörstrands gamla kontor. Verksamheten är omfattande med mycket teknik o datoranvändare.Allt skall fungera för ingen som jobbar på kontor eller skola kan arbeta utan dator. Chef är Peter Åhström. Peter visar här de datorer som svarar för allt datorminne.Alla filer sparas i 1,5 år innan de läggs över på magnetband.En stor serverhall svarar för all trafik. Jag har massor med bilder från förra torsdagens spel i Karlsborgs fästning.Jag åker till göteborg och turistmässan idag torsdag.passar ju bra med bilder från turistlinjen..Ulrika Ringh jobbar där.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*