Bloggmeny

Miraflores och Lidköping

onsdag, 08 april 2009 15:55, Politik

Med dagens teknik och kommunikation är man med i vardagslivet i Lidköping oavsett var man befinner sig fysiskt. Koppla av nu och bry dej inte om Lidköping är budskapet när jag nu befinner mej i Miraflores -Lima - Peru fysiskt.Men Lidköping och Sverige finns hela tiden med. Man kan se på svensk Tv o Radio Skaraborg hela dagarna.Nättidningarna - Alla nyheter.Vänskapsnätverken-Messengers - Prata med vänner live. Allt är som vanligt oavsett var man befinner sej.Det är bara den yttre miljön som är förändrad. Påskvecka i Lima är traditionellt sista sommarledighets veckan för Lima borna. Ute skiner solen och det är 26 perfekta grader. I Lima sker det ett märkligt fenomen varje morron i jämförelse vad man är vad vid. Lima ligger i stenöken -Utanför kommer varma mycket fuktiga vindar från Oceanen.Nattetid sveper den varma fukten in och just nu kl nio på morronen är det disigt och grått och man liksom ser hur fukten ger näring till växtligheten.Sedan kl 11 ca..så är allt borta,,,solen skiner och himmelen är blå.Dag efter dag i typ sex månader.Kommer man från landsorten där de ständigt är tyst och lugnt så har jag inget emot en hysterisk storstad vid havet. Här är det puls...ler... Visar tre bilder hur naturen funkar och hur man byggt.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*