Bloggmeny

Min vän o kompis Johnny Fröjd har dött idag.

onsdag, 10 september 2008 23:30, Politik

Ikväll är jag riktigt, riktigt ledsen. Min vän och kompis sedan 1970 Johnny Fröjd avled idag under en hjärtoperation.Vi träffades på De La gardie under studietiden och Johnny var en av dem som jag fick med i SSU. Vi har hängt ihop i alla år i medgång och motgång. När sådana här besked kommer,vilka drabbar oss alla,står livet stilla. Jag var ute på annat ikväll och hade svårt att visa vad jag hade inombords. Johnny var igång med sin laptop in i det sista och vi chattade och pratade live i söndags innan han skulle ner till Göteborg. Medkänsla till Bettan och Emily. Ohh,,,lifes is hard sometimes,,,,


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Tomheten är så stor, trodde aldrig jag skulle känna så här vid någons bortgång. Det tomma rummet efter Johnny kommer bli svårt att fyllas igen. Mina tankar går till Johnny och hans familj...

Christian Eriksson - 14 september 2008 00:00

Beskedet är så kallt att ta till sig! Johnny var ordförande i den första nämnd jagkom med i som ledamot för fp. Under många år arbetade vi politiskt fast inte innom samma område. Det känns så overkligt när någon rycks bort som "alltid funnits där"! Politik känns obetydligt när någon bara försvinner. Mina tankar ikväll går odelat till Johnnys familj.

Jörgen Larsson - 11 september 2008 00:00