Bloggmeny

Min Dator kraschade,,,,

onsdag, 05 mars 2008 23:45, Politik

Jag ligger efter i skrivandet.Min dator gick helt plötsligt sönder.Det breda bandet engagerade. Vi skall öppna nätet i Lidköping.Det är en del frågor som måste lösas bara,sedan kommer det att ställa ännu mer krav på kommunala investeringar eftersom det är vi som står för infrastrukturen. Operatörerna åker bara i nätet. Å andra sidan får de betala för det. Jag har besökt två Rotaryklubbar och pratat om Lidköping i framtiden. Vi har mycket på gång så investerandet fortsätter. De la gardiegymnasiet 220 miljoner.Nere vid Rörstrand långt över 100 miljoner och snart inviger Victoria det nya muséet.Victoriahuset på Läckö är ute på arkitekttävlan.Kostar ca 40 miljoner.Sparbanken Arena över 200 miljoner med allt.Motorstadion 25 miljoner minst eftersom föreningarna nu skall bygga hus också. Sedan har vi Rosers hotell och kultur/konferens. Här säger jag inget belopp...listan kan göras längre,och så säger man att inget händer... Samma sak är med den demokratidebatt som förs på Lidköpingsnytt,,,När vi kör demokrativägen med ex Arenan och partierna får tid för möte och demokratisk debatt. Då blir jag översköljd med åsikter,,att i Lidköping hamnar allt i långbänk,ni kan aldrig bestämma er,,,se på skövde de satsar,,se på vara,,,o,s,v i all oändlighet.Nu träder de fram som tycker att det borde vara ännu mer demokrati o möten o långbänk,,ja det är inte lätt att göra människan till lags.... Man får passa sig att inte bli uppäten..ler.. Fångade denna roliga bild i Lima...Har du nåt ägg till mej,,säger måsen....


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*