Bloggmeny

Min blog är kommunens,,,??

torsdag, 17 september 2009 09:04, Politik

Jag har under de senaste dagarna fått åsikten från alla håll både opposition och från mina egna att min blog får räknas som en officiell hemsida för kommunalrådet. Någon personlig sida är det inte. Jaha,,,då måste min sida läggas ut på kommunens hemsida enligt min åsikt. Fast det verkar trist...Jag som är en fri människa,som vill säga vad jag vill, som vill verka i ett fritt land med åsiktsfrihet och öppenhet.Att alltid vara politisk korrekt,slätstruken,en grå eminens som nickar och bugar. Nej det är inget för mig,då kan det lika gärna vara.Jag tänker fortsätta att vara som jag är. Man kan inte vara älskad av alla - det räcker med 50 % brukar jag säga.ler..De som inte tycker om mig brukar säga att jag är självgod.Det har jag hört i 25 år. Lite konstigt att det är borgerliga personer som säger detta.I självgodhetens rike USA är de flesta borgerliga och idéologin bygger på egen framgång och självgodhet.I Sverige får man inte ens av de borgerliga säga att man är bra.Det är klart att jag är bra...Skall man gå omkring och säga att ..jag är såå dålig,jag kan ingenting.Borgelig jantelag tydligen.Tycket synd om denna typ av människor. På tal om USA så åker jag dit imorron natt. Tillsammans med Hushållningssällskapet skall vi göra ett studiebesök i Ohio. Det handlar om världens största country fair i Delaware. Vi planerar nämligen att arrangera nåt liknande nästa år på Axevalla.Givetvis kommer att jag bloga från Ohio. Jag har dessutom inget emot självgoda amerikaner. De är positiva och är det något jag tycker om är det positiva människor..Det andra får man ha överseende med. En kul bild jag tog när vi blev överhoppade igårkväll. Vi invigde Östby spontan Arena. En kille på cykel hoppade över.Åke Stiernqvist rektor på Östby,samt eldsjälen och just det..positive Conny Larsson..De andra var elever på Östby.. Återkommer med fler bilder..Nu skall jag till invigningen av Biosfärkontoret i Mariestad..Regeringen beslutade idag att godkänna Södra Vänern som biosfärområde..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Självklart är denna utmärkta blogg din egna, att du sedan har yrket kommunalråd,är en annan sak, vi får hålla isär sak å person:)

Göran. Kjörk - 17 september 2009 00:00

Tjabba!

ja har en idé om att starta ett nytt fotbollslag i Lidköping eftersom vi som stad i fotbollen inte kommer någonstans när städer som Götene och Grästorp ligger före och eftersom lagen här i Lidköping inte vill sättas ihop så får man ju komma på något eget för att konkurrera ut dem och få fram ett bra fotbollslag i Lidköping. Jag undrar om ja skulle kunna få presentera mitt förslag till någon som är högt uppsatt i Lidköping för att kunna få resurser för att genomföra min idé? :) om detta verkar intressant så hör av dig till min mejl. :)

Jakob M - 17 september 2009 00:00

Hoppas det verkar intressant för något behövs göra och ja det kommer inte komma av sig självt, någon måste ta tag i det. Ja har idéerna och viljan och ja hoppas ni hjälper mig med resurserna som eftersom ja tror väl att det ligger i kommunens intresse att försöka hjälpa Lidköping med deras problem. Lidköpings fotbollen är ett problem. Ha det :)

Jakob M - 17 september 2009 00:00