Bloggmeny

Mer om våld,måsar och artister i lidköping.

lördag, 19 maj 2007 13:16, Politik

Det går knappt en dag numera utan att det mördas någon i Sverige.Det är en utveckling som är oacceptabel och man kan undra hur det kan ha blivit så här.Respekten för människolivet och människovärdet minskar.Man kan ju skylla på invandrarna och den internationella brottsligheten men det var inga invandrare i Helge Forsmos församling i Knutby, när man börjar mörda inom religiösa organisationer är det en mätare på samhällsklimatet,så det gäller rakt över.Jag har inte svaret på hur man skall ändra på detta men frågan måste uppmärksammas NU. Ett Nationellt upprop mot VÅLD. I Lidköping debatteras kommunens insatser för att minska fågellivet.Jag får mina slängar varje vecka om att vi inte kan skjuta måsar bara för att jag inte kan sova..ler..Är alltid trevligt om man håller sig till fakta och tar reda på hur det är innan man skriver. Givetvis har jag inget emot måsar,vi skall ha dem i Lidköping som den sjöstad vi är.Problemet är att de blivit för många och utvecklat ett onaturligt beteende.Många av de måsar som häckar i stan är oehört stressade och mår inte bra.Så för måsarnas egen skull skall de decimeras. Denna fina bild tog jag i Chicago på en trut.De har också måsar..ler.Skriker dock inte som vansinniga i 7 timmar från 4 på morronen till lunch. Igår var det mycket folk ute på vårmarknaden.Diverse artister lockade också stora skaror.Det var ju gratis..ler.Fick lite bilder,kommer här.. Sarah Dawn Finer ligger på Svensktoppen med sin egen skrivna ballad.I remember love. Det kommer nya artister varje dag,de flesta försvinner lika fort som de kom.Är man duktig sing and songwriter kan man dock överleva. Elin Lanto är en tjej som haft en hit i låten Money. Hur länge hon överlever som artist vet jag inte. Men det är väl kul ett tag, Sen har vi en riktigt överlevare utan att ha nån större sångtalang. Anna Book har överlevt på att vara sig själv-en kvinna med ett gott hjärta,det kommer man långt på. Dansa kan hon och comebacken i Schlagersammanhang funkar ju.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*