Bloggmeny

Många stora frågor nu..

lördag, 28 juni 2008 09:52, Politik

Min semester började i måndags med att jag fick en rad stora frågor över mig som måste lösas eller läggas ned arbete på. Sparbanken Arena,West Air,Ciel,F7 Såtenäs,P 4 Skövde ja överhuvudtaget vårt framtida försvar. På måndag blev det kommunfullmäktige så det var lika bra att lägga in några fler möten under dagen. På tisdag däremot ???..Arenan beslutades av Kommunstyrelsen i stor enighet. En Folkpartist röstade emot, och det var bra. Partiet är ju nerkört i Lidköping från att ha varit det största borgerliga partiet till det minsta. Nu finns förutsättningar att de försvinner helt.Partiet är dessutom i kris med avhopp och stor intern kritik efter det s,k FRA beslutet. Toppstyrningen och det auktoritära ledarskapet står inte i samklang med en socialliberal idéologi sa en avhoppare.Frågorna ovan är stora och jag återkommer med dem-jag måste ju ha något att skriva om under sommaren...Däremot fick jag tillstånd från Sandviken att publicera en snygg bild på deras hallbygge. Göranssons Arena. I Sandviken fläskar man på ännu mer än i Lidköping,vår hall blir 18 m hög.Här ser ni de jättestora limträbalkarna med en högsta höjd på 30 m.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*