Bloggmeny

Livet går vidare

onsdag, 27 maj 2009 11:40, Politik

Jag har fått medicin nu som jag äter regelbundet vilket minskar symptomen men inte tar bort orsaken. Det håller mig dock uppe och igång även om jag känner att kroppen inte är bra. Bloggandet har fått ligga nere lite och jag har säker tappat tusentals läsare men hälsan har fått gå före. Under tiden har det hänt massor naturligtvis. I veckan skall det komma besked om vilka som skall köpa Saab..Ni behöver inte gå så långt tillbaka innan det var en debatt här på min sida. Statsminister Reinfeldt gick kategoriskt ut och sa att det finns ingen köpare till Saab,därför ställer staten inte upp.Låt det gå i konkurs - Maud Olofsson tyckte att man kunde tillverka vindkrafts vingar istället ???..Tala om att vara dåligt insatta och med det en dålig politik. Nu läser jag att det finns 29 intresserade köpare och att 10 stycken bjudits in.Snart får vi reda på vem som är köpare...Jag berättade att jag hade vänner i USA som varit spekulanter på Saab och blev hånad för detta. Som sagt,, tala om att inte kunna eller veta.Alltifrån Reinfeldt till hans hejdukar som jag arbetar för skall duka under i nästa val. Eu valet pågår för fullt och man är ute och presenterar kandidater.Även om valdeltagandet är lågt så träffar man Lidköpingsborna.Jag har varit med nu två gånger och det stora intresset och goda stämningen för Socialdemokraterna kvarstår.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hej Kjell.
Efter läst ditt omåttligt korkade inlägg på Lidköpingsnytts debattsidor så tappa jag desvärre allt förtroende för dig som "våran kommunpamp"

Ni herr Hedvall påstår att Piratpartiet inte är ett riktigt parti?
Till försvar vill jag förklara hur Piratpartiet är det mest demokratiska partiet.

Öppna årsmöten där ALLA från norr till söder kan rösta, om du så bor i norrlands tjäldrabbade sameland eller i skånes vackra landskap.
I våra öppna årsmöten kan du delta (om du är piratpartist)
Logga bara in på pirateweb,som partimedlem o rösta efter ditt eget tycke.
Vi har lika många vänster som höger sympatisörer.

Efter läst er blogg antar jag,,, ni är en extrem kapitalist?

LIGIZT - 08 juni 2009 00:00

Hade jag varit näringsminister hade det aldrig varit tal om att gå in med pengar till GM.
Däremot ett seriöst arbete för att stödja en ny ägare.

kjell hedvall - 02 juni 2009 00:00

Haha Kjell, läste du att GM lämnat in sin konkursansökan!??!?! Hade sossarna fått vara med vid makten hade sverige pumpat in miljoners miljoner i det konkursboet. Som tur var är ni inte vid makten!!!!

Förklara detta om du kan?????

Du tar väl inte med detta inlägg för du är väl som alla andra sossar för censur!

Andreas - 01 juni 2009 00:00

Hej

I går var vi och förröstade,som det heter nu för tiden. Du kan ju gissa på vad.
Krya på dig och Glad pingst! :):D
Ann-Mari

Ann-Mari Ö - 29 maj 2009 00:00

Krya på Dig Kjell!:)
Hälsningar
Gunnar

Gunnar Karlqvist - 27 maj 2009 00:00