Bloggmeny

Lite svårt och släppa Sahlin.Bosnisk fest.

lördag, 20 november 2010 17:20, Politik

Det är svårt att släppa ämnet Sahlin. Efter att Västnytt följt upp mitt utspel på valnatten att jag tyckte Mona skulle ta sitt ansvar och avgå så har intresset för min ringa person ökat ytterligare. När det sänds ut på riks TV blir naturligtvis återkopplingen 100 ggr större än om det står i NLT. Jag har mest fått ros faktiskt.Igår kom det fram en man och presenterade sig.Mycket Modigt Kjell Hedvall.Du är återupprättad.Tack..Sedan gick han...ler. På fullt allvar kommer det fram personer och frågar om jag inte tänker ställa upp. Förklarar att det inte funkar så-Men förtroende finns,vilket är trevligt. Media hör av sig varje dag. I Torsdags ville man ha med mig i Rapport Debatt emot Gudrun Schyman.Jag tackade nej.Jag har inga sådana ambitioner att arbeta på riksnivå.Redan 1979 tackade jag Nej till att bli riksdagsman. Vilket jag hade blivit sen på åttiotalet. Det är klart att mitt liv hade blivit annorlunda men troligtvis inte bättre.Jag var uppe några ggr i Stockholm som suppleant i Riksdagen och kände mig inte bekväm.Jag är ingen man som är röstboskap.I Lidköping har jag haft full frihet och det har passat mig perfekt. Jag kallades redan som 17 åring för den idéologiske killen.Jag vet vart jag står och jag är Socialdemokrat med betoning på demokrati. Många från en generation som snart är utdöd kallade partiet för Demokraterna,det har jag allid gillat. Samtidigt måste en idéologi och praktisk politik kunna utveckla sig. På riksnivå hade jag säkert blivit sedd som en jobbig person 1979 eftersom jag har svårt att hålla käft och inte backar precis. Idag 31 år senare har jag slipats av lite.... Vart två gånger den senaste tiden på Bosnisk fest i Parken.Här sjunger Koke.En artist jag köpte skivor av redan för 14 år sedan när jag besökte Sarajevo. Blev förvånad att han kom till Parken så jag begav mig dit. Det är inte alltid man dansar med så här många kvinnor..ler.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Kjell, du är klok när du skriver att ditt liv sett annorlunda ut om du blivit politiker på riksplanet. Det hade inte blivit bättre. Du fattade ett klokt beslut för din egen del. Jag vetatt du gjort ett lysande jobb på nationell nivå men man ska ha livskvalitet utanför jobbet och förutsättningarna för det är bättre i Lisch.:)

Christina Hallberg - 27 november 2010 00:00

Lyssna på ekots lördagsintervju med Stefan Löfven, Kjell. Han personifierar hela S-partiets problematik. Inser man inte det så är man verkligen illa ute. Det behövs en ordentlig utrensning i sosse(fack) toppen för att trovärdigheten skall komma tillbaka. Sen det där med Mona Sahlin, där var du långt efter faktiskt. Jag sa redan när hon valdes att nu skänker sossarna valsegern till Alliansen ;) Trots det så levde man på hoppet :(

Ove Nordström - 21 november 2010 00:00

Jo,,Det fanns säkert många tvivlare..Men det är ointressant nu.Stor utrensning..??.Tja..Blir det några kvar om en radikal vänsterman får bestämma...
JAg lyssnade...Var inget bra framträdande...

kjell hedvall - 21 november 2010 00:00